Student over de grens

Studentoverdegrens.nl

Ga je in het buitenland studeren? Op Studentoverdegrens.nl vind je alles waar een student mee te maken heeft in het buitenland met handige websites en links.


Studeren in het buitenland kan waardevol zijn. Haal meer uit je studie en studententijd en ga studeren in het buitenland! Maak nieuwe vrienden over de hele wereld en beleef een onvergetelijke tijd. Het buitenland biedt super aantrekkelijke mogelijkheden voor studenten en young professionals.


Behalve een tijdelijke studie of stage kun je natuurlijk ook een gehele studie in het buitenland volgen. Ook in het buitenland kan je recht hebben op studiefinanciering. Check voor de voorwaarden en mogelijkheden de website van DUO.

Blog

Elk bedrijf heeft een goed logo nodig. Maar wáárom is dat eigenlijk zo? Welke voordelen biedt een goed logo ten opzichte van een minder goed ontworpen logo? Een must als je je bedrijf aan het starten bent en zit te twijfelen wie je je logo laten ontwerpen. Lees meer
Overweeg je om over te stappen op online boekhouden? Dan wil je natuurlijk dat dit voor je gaat werken, en dat je zo in de toekomst tijd kunt besparen en makkelijker kunt werken. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je van online boekhouden een succes maakt. Lees meer
Wil je een auto importeren vanuit het buitenland en je wilt weten welke kosten dit met zich meebrengt. Lees meer